Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Aarhus

Tid & Sted

15. marts 2019 17:00
BAR PLATA Klostertorvet 5
8000 Aarhus C

Publiceret

20. februar
2019

Cocktails med AARV

Kom glad - nyt som gammelt medlem - og lær dine partifæller at kende til et arrangement, hvor det sociale er i højsædet, men hvor snakken nok uundgåeligt kommer til at dreje sig ind på, hvad der rør sig i det politiske landskab og i mediebilledet.

Vi har fået overetagen af cocktailstedet Bar Plata for os selv fra kl. 17 – og Aarhus Radikale Venstre giver den første cocktail, hvis man kommer inden kl. 18.30.

Eventuelle øvrige cocktails og andre drikkevarer er på egen regning, ligeså er det, hvis man ønsker at benytte Bar Platas tilbud om late-night restaurant dining.

Meld dig til ved at skrive til Helena på helenatc@aarv.dk eller send hende en SMS på 40160116, så vi ved, hvor mange vi bliver – men er det en spontan beslutning, er man også hjertelig velkommen.

Vi glæder os til at se jer alle sammen!

Kh Aarhus Radikale Venstres Arrangementsudvalg