Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Aarhus

Tid & Sted

26. august 2017 10:30
FO-byen i Stiften Lounge Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Publiceret

27. june
2017

Liste B - Børn, brunch og bleskift

Med de for tiden mange nye babyer og småbørn blandt vores medlemmer i Aarhus Radikale Vælgerforening er det oplagt at mødes sammen med vores børn og tage en familiepolitisk debat. 

Det gør vi lørdag den 26. august 2017. Baby- og Småbørns Caféen er for alle medlemmer, både dem med babyer og småbørn, dem med store børn, dem uden børn og dem med børn i vente! 

På dagsordenen er et kort oplæg om et emne inden for familiepolitik og tilhørende debat. Hvad kan vi i Radikale Venstre gøre for at fremme en god familiepolitik i Aarhus Byråd?

Udover oplægget skal vi naturligvis beundre hinandens børn og tage fællesbilleder af poderne og deres ophav.

De små og kommende ÅRU’ere, AARV’ere, Byråds-, Regions- og Folketingspolitikere skal jo starte tidligt med at netværke.
Så kom og nyd et par timer i godt baby-radikalt selskab, med skrål, grin og bleskift.

Vi serverer en let brunch, så tilmelding er nødvendig. Enten på Facebook eller til Nils fra vælgerforeningens bestyrelse på n_bertelsen@hotmail.com, 2851 7099.

Arrangementet foregår i FO-Byen i Stiften Lounge fra kl. 10.30 til 13.00. Her er der nem adgang med barne- og klapvogne. Vi indretter et amme hjørne, men tag ellers selv grej til bleskift med. 
Vel mødt!