Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Aarhus

Tid & Sted

04. oktober 2017 19:00
Special minds Gunnar Clausens vej 68
8260 Viby

Publiceret

IT 03. juli
2017

Tech Masterclass 4 - Fremtid og borgerrettigheder

IT-skandaler rammer i disse år offentlige institutioner i flæng. Nuværende og kommende byrødder i Aarhus får nu chancen for at blive klogere på kommunens digitale udfordringer forud for kommunalvalget i november

Byrådet og Aarhus Kommune bør opkvalificere deres viden om it, digitalisering og robotisering for at stå rustet til de kommende års teknologiske udfordringer på alt fra børneinstitutioner til ældrepleje. 

Det er baggrunden for det tværpolitiske initiativ Tech Masterclass KV17 Aarhus, som med fem åbne arrangementer og fageksperters hjælp vil sætte emnet på dagsordenen i den kommende kommunale valgkamp. 

Hovedformålet med mødet er at gøre byrådskandidater og politisk interesserede i Aarhus klogere på de udfordringer og muligheder, den teknologiske udvikling, særligt den informationsteknologiske, giver os i en kommunal kontekst. 

Hermed håber vi at kunne få IT sat på dagsordenen op til kommunalvalget 21/11, så vi kan få gjort det til et politisk emne, der diskuteres på lige linje med integration og alt det andet, vi nok skal komme til at tale om også.

Indholdet i møderne er temaer som Demokrati, Sikkerhed, Tillid, Offentlige it-projekter, Iværksætteri og Erfaringer fra andre kommuner.

Til hvert møde er alle borgere samt partierne i Aarhus inviteret. Deltagerne fra partierne er med for at blive klogere, ikke for at stå i et panel og debattere. Formen er oplæg fra videnspersoner/fageksperter med efterfølgende samtale.

Værterne er HC Molbech (Alt) og Ouafa Rian (RV).

Oplægsholdere:

Kim Bisgaard, Innovation lab
Visioner for informationsteknologiens rolle i fremtidens samfundsudvikling.

Michael Lind Mortensen, Rådet for Digital sikkerhed
Privatliv og borgerrettigheder på nettet.