Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Aarhus

Publiceret

14. maj
2016

Kandidater

Bliv kandidat for Aarhus Radikale Vælgerforening

Byrådskandidat
Det er muligt at blive kandidat til byrådet, ved byrådskandidats opstillingsmødet i Aarhus Radikale Vælgerforening, som vil ske senest 9 måneder før kommunalvalget. 
Har du tanker om at blive byrådskandidat for Aarhus Radikale Vælgerforening, så kontakt formanden Klaus Bach Trads via email klaus@radikaleaarhus.dk eller tlf. 28 55 56 80.
 
Regionskandidat
Det er muligt at blive regionskandidat ved regionskandidats opstillingsmødet som sker i Radikale Venstre Region Midtjylland. 
Har du tanker om at blive regionskandidat i Region Midtjylland for Radikale Venstre, så kontakt formanden for Midtjyllands Radikale Venstre Leif Haarbo Nielsen via email leifhaarbo@nielsen.tdcadsl.dk eller tlf. 40 22 75 57.
 
Folketingskandidat
Det er muligt at blive kandidat til folketinget ved den årlige generalforsamling i Aarhus Radikale Vælgerforening, som sker jf. vedtægterne hvert år i april måned. 
Har du tanker om at blive folketingskandidat for Aarhus Radikale Vælgerforening, så kontakt formanden Klaus Bach Trads via email klaus@radikaleaarhus.dk eller tlf. 28 55 56 80.
 
Europa-Parlamentskandidat
Det er muligt at blive Europa-Parlamentskandidat ved Radikale Venstre Region Midtjyllands årlige forsamlingsmøde som sker imellem d. 1. maj og 15. juni. 
Har du tanker om at blive Europa-Parlamentskandidat for Radikale Venstre, så kontakt formanden for Midtjyllands Radikale Venstre Leif Haarbo Nielsen via email leifhaarbo@nielsen.tdcadsl.dk eller tlf. 40 22 75 57.