Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Aarhus

Tid & Sted

09. december 2017 15:00
Aarhus Radikale Vælgerforening Rosensgade 24
8000, Aarhus C

Publiceret

30. november
2017

Radikal julefrokost

Kære medlem af Radikale Venstre i Aarhus,Som altid arrangerer vælgerforeningen julefrokost for jer medlemmer. Vi når lige at puste ud efter kommunal- og regionsrådsvalget, og så er vi klar til at fejre julen lørdag den 9. december kl. 15.00. Julefrokosten finder sted i vores lokaler i Rosensgade 24.Vi håber, at du har lyst til at være med til godt radikalt fællesskab, god mad, et par øl og snaps. Og ikke mindst underholdning i form af radikalt juleeventyr og pakkeleg.Savner du nogen at følges med til julefrokosten, så skriv til Nils fra vælgerforeningens bestyrelse på n_bertelsen@hotmail.com. Så sørger han for at finde en ledsager, som kender vores netværk godt, til dig. Vi anvender det sædvanlige koncept, hvor deltagerne i julefrokosten hver medbringer en ret til den fælles julebuffet. Buffeten koordineres, så vi får et bredt udvalg af retter.

Vælgerforeningen giver snapsen, men du skal selv tage øvrige drikkevarer med. Du skal også tage to pakker med til maks. 20 kr. stykket til pakkeleg.Tilmelding skal ske til Nils på n_bertelsen@hotmail.com eller tlf. 2851 7099. Hvis du ikke selv har et forslag til en ret at tage med, så vil Nils, julebuffetkoordinatoren, komme med et forslag til dig.

Vi glæder os rigtigt meget til at se dig.


 


Har du spørgsmål? Eller mangler du en at følges med? 


Så skriv til os på Facebook eller mail maria@aarv.dk. 

Du behøver ikke være medlem for at deltage i arrangementet.

Har du lyst til at gøre en forskel og støtte op om den radikale sag – så kan du gøre det her:

https://www.radikale.dk/bliv/medlem
Venlig hilsenBestyrelsen, Radikale Venstre i Aarhus